Reserveer online

Sportief

Watersport

De allergrootste troef van Recreatiepark Klein Strand is natuurlijk de grote zwemvijver. Het recreatiemeer nodigt uit tot uren waterplezier. Wie liever niet ploetert in het frisse water, kan lekker kuieren op het mooi aangelegde zandstrand. Plezier verzekerd met een frisse plons in het meer van één van de twee glijbanen!

Op het grote watersportmeer worden regelmatig waterskishows vertoond van topniveau. Zo is er in juli en augustus elke zondag om 17.00u een spectaculaire waterskishow. Wie de uitdaging liever zelf aangaat, kan waterskilessen volgen bij de waterskischool. 

Vissen

Naast de grote zwemvijver is er een kleinere visvijver waar het mogelijk is om in alle rust een vislijntje uit te gooien. U kunt er uw geluk uitproberen op brasem, karper en paling. Of is het eerder een kwestie van kunde in plaats van geluk?

 
Petanque

Er is een grote petanquebaan naast de speeltuin. Hier worden in het seizoen geregeld toernooien georganiseerd. 

Fietsen & gocarts

De groene long rond Brugge herbergt een verborgen schat aan veilige, rustige en groene fiets- en wandelroutes. Ook de typische Vlaamse polders richting kust vormen een ideale en rustige omgeving die u beslist eens moet verkennen. Kortom, een tochtje per fiets is een echte aanrader! Fietsen en gocarts kunnen op het park gehuurd worden tegen democratische prijzen.