Reserveer online

Familieuitstappen

Bij jouw verblijf op het recreatiepark klein strand zal je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn om met het gezin een leuke dag te beleven. Ook het is het mogelijk om andere familie uitstappen te plannen naar

 

Plopsaland

Plopsaland is een themapark van Studio 100 in De Panne aan de Noordzeekust en de Franse grens. Het park heeft vooral familie-attracties en enkele kermisattracties.

 

Planckendael

Planckendael is een dierentuin in Muizen, nabij Mechelen. Het maakt deel uit van de Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen, hierbij hoort ook de Zoo van Antwerpen, het Serpentarium in Blankenberge en reservaat De Zegge in Geel.

 

Serpentarium

Het serpentarium bezorgt je en indrukwekkende reis door een oerwoud vol spinnen, hagedissen, slangen en kikkers. Je ontmoet er de meest interessante bewoners in een exotische omgeving.

 

De Zoo van Antwerpen

De Zoo van Antwerpen is een dierentuin. Het is de oudste dierentuin van België en een van de grootste ter wereld. De Zoo ligt vlak naast het station Antwerpen-Centraal.

       

 

Sea-life

Sea-life is een gezinsvriendelijke onderwaterwereld in Blankenberge. Ze hebben diverse zeedierenshows, speelgebieden en activiteiten voor groepen.

 

Boudewijn Sea-park

Het Boudewijn Seapark ook het Boudewijnpark genoemd, is een themapark in Brugge. Er zijn hier verschillende attracties aanwezig voor kinderen. Zowel binnen als buiten. De attracties bestaan onder andere uit een dolfinarium, een dierenpark, een schaatspiste en een expo hal.

 

Toverplaneet

Toverplaneet te Brugge is een groot indoorspeeltuin waar kinderen zich kunnen amuseren. Ze kunnen de dag op een sportieve, creatieve en actieve manier doorbrengen.

 

Toversluis

Toversluis Family Fun Parc is het overdekte recreatiecentrum van West-Zeeuws-Vlaanderen waar verschillende attracties u vermaak en ontspanning aanbieden. Je kunt hier gezellig eten, bowlen, gamen, vergaderen, lasergamen en een gokje wagen. Er is een grote speelweide zowel binnen als buiten aanwezig.

       

 

De Sierk

De Sierk is een thema-speelterrein waar kinderen zich kunnen ontpoppen tot ware circusartiesten.

 

De kegel X-treme

De kegel X-treme, gelegen in Middelkerke, biedt veel leuke attracties aan zoals bowlen, minigolf, karting, laser shooting, house of riddles en dino park. Het zijn attracties voor jong en oud.

 

Dagje naar het strand/zee

Geniet van het zonnetje aan de zee of ga lekker iets verfrissend gaan drinken aan een strandbar. Ook heb je genoeg keuze aan watersporten aan de kust.Folders zijn te verkrijgen in de receptie.