Reserveer online

Algemeen huishoudelijk reglement

Algemeen huishoudelijk reglement

  1. Elke gast neemt kennis van onderstaand reglement.
    Het betreft een beknopte versie van het algemeen huishoudelijk contract en reglement dat steeds uithangt aan de ingang van de camping in de infoborden. Het doel ervan is alle gasten een optimale vakantie te laten beleven.
  2. Honden zijn verboden op het strand, evenals in het water (zowel meer als kinderzwembad). Op alle overige delen van het domein zijn honden toegelaten, echter steeds aangelijnd en het baasje dient voorzien te zijn van een zakje voor uitwerpselen.
  3. De toegelaten snelheid op het domein is 10 km per uur. We adviseren u om het gebruik van de wagen op het domein tot het minimum te beperken. Voor 6u en na 23u dient u de wagen op de parking te plaatsen en zich te voet tot uw accommodatie te begeven.
  4. Het is ten strengste verboden om handel te drijven op het domein.
  5. Camping & Recreatiepark Klein Strand is enkel bedoeld voor recreatief verblijf. Een permanent verblijf nemen op een accommodatie, staande op Klein Strand, is absoluut onmogelijk en ten strengste  verboden. Elke vastgestelde overtreding, hetzij door feitelijke bewoning of het plaatsen van uw domicilie, heeft de onmiddellijke uitwijzing tot gevolg van u, uw medegasten en uw kampeermiddel.
  6. Het afval kan gedeponeerd worden bij de containers aan de ingang. Recreatiepark Klein Strand draagt zorg voor het milieu. De details rond de afvalsortering kunt u in uw infobrochure vinden. Restafval en PMD kunnen enkel in de daartoe voorziene containers gedeponeerd worden in de specifieke zakken van Klein Strand.
  7. Uw verblijfsfactuur dient uiterlijk bij aankomst te zijn voldaan. Indien u uw verblijf wenst te verlengen dient u zich minstens de dag voorgaand aan uw voorziene vertrekdatum aan te bieden op de receptie.
  8. U dient op de dag van vertrek voor 11u uw plaats of accommodatie te verlaten, het overschrijden hiervan zal een substantiële meerkost met zich meebrengen.